Festudlejning på Sjælland, Fyn, Lolland og Nykøbing Falster

Skal du arrangere en større begivenhed som bryllup, konfirmation eller julefrokost, som kræver det rette festudstyr? Søger du en virksomhed, der har alt inden for festudlejning? Så er du kommet til det rette sted! Kokkefrøen.dk leverer ikke kun lækker mad ud af huset, men kan også sikre din gæster en uforglemmelig fest med vores udlejning af festgear.

Vi servicerer hele Sjælland, Fyn, Lolland, og Nykøbing Falster. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du for eksempel ønsker at leje en hoppeborg, stole, telt eller en slush ice maskine.

23 49 00 83Kontakt os

Stole, borde og teltudlejning - Alt samlet ét sted

Vi ved, hvor vigtigt det er at have det rette møblement til din begivenhed. Vores festudlejning omfatter et bredt udvalg af stole og borde, der passer til enhver smag og stil. Vi tilbyder også teltudlejning i flere forskellige størrelser, og alle priser på telte er inklusiv opsætning og nedtagning. Lad os tage os af detaljerne, så du kan fokusere på at nyde din fest uden bekymringer. Se vores store udvalg af telte her.

Vi tilbyder alt til en sjov fest blandt andet:

Skab en sjov dag i børnehøjde

Vores festudlejning indeholder også hoppeborg og slush ice maskine. Så står du overfor en børnefødselsdag, barnedåb eller vil du bare glæde de mindste i familien? Hos Kokkefrøen har vi den perfekte løsning til at bringe glæde og latter til børnenes ansigter – lej en hoppeborg! Vores udvalg af hoppeborge er mangfoldigt, og vi har noget for enhver smag. Er der en Gurli Gris fan i familien? Vores Gurli Gris hoppeborg vil helt sikkert være et hit blandt de små, og det vil skabe en festlig atmosfære fyldt med sjov og leg.

Tilbyd børn og voksne en farverig, forfriskende slush ice og popcorn, når de holder pause fra hoppeborgen. Vores slush ice maskine og popcornmaskine er et fantastisk element til enhver fest og bringer en ekstra dimension af sjov og glæde. Vi sørger for, at maskinerne er lette at betjene, og du kan vælge mellem forskellige lækre smagsvarianter, selv de kræsne kan lide.
 

Skab en uforglemmelig begivenhed med Kokkefrøens festudlejning

Uanset om du planlægger en reception, en stor jubilæumsfest eller en festlig julefrokost, er Kokkefrøens festudlejning din nøgle til gnidningsfri service. Lad os være din partner, når du har brug for at leje festudstyr.
Kontakt os i dag og hør mere om vores omfattende udvalg af festudstyr og professionel service.
 
Ring på telefon 23490083 eller send en mail til kontakt@kokkefroeen.dk.
 
Vi ser frem til at skabe en mindeværdig fest sammen med dig.