Ofte stillede spørgsmål

Nej, der skal ikke betales depositum :-)
12 dage før dit arrangement, ringer vi til dig for at aftale de sidste detaljer. Her skal vi have det endelige antal.
Du kan op til 12 dage før dit arrangement annullere ordren uden at skulle betale for noget som helst. Annullerer du mellem 11 og 3 dage før ordren opkræves der et beløb, svarerne til 50% af det oprindelige beløb. Annullerer du mindre end 2 dage op til dit arrangement, opkræver vi 100% af beløbet.
I nogle tilfælde ja, uden beregning. I andre tilfælde, vil der være merbetaling ift. råvarepriser. Ring og tag en snak med os og vi finder en løsning sammen.
Ja, det har vi i hvert fald. Se vores store udvalg under fanen Vegetarer/veganer. Ellers så ring til os og vi finder gode alternativer, så alle kan spise med.
Vi kan både sørge for at tilpasse vores saucer, salater, dressinger osv., så potentielle allergikere også kan spise med.
I mange tilfælde ja. Ring og få en snak med os og vi gør vores bedste for leve op til jeres ønsker.
Det kan I sagtens. Bemærk at I også kan bestille forskellige kuverter. Hvis I er 40 personer i alt, kan man sagtens bestille 20 x pebersauce og 20 x bearnaise.
Når I bestiller grill-mester med ud til jeres arrangement, kan I læne jer tilbage og vide at I hverken skal bekymre jer om tilberedning og udskæring af kødet. Grill-mesteren sørger også for at stille buffeten og tilbehøret op, hvis I har bestilt dét. Derudover anretter vores grill-mestre selvfølgelig også kødet og sørger for en god oplevelse for alle. Grill-mesteren rydder op efter sig selv og efterlader kun en lille pose med skrald. Der vil der også blive sørget for rengøring af grillen efterfølgende.
I løbet af ugen op til jeres arrangement, vil vi sende en mail med et tidspunkt for hvornår jeres grill-mester ankommer. Så hold øje med jeres mailindbakke op til jeres arrangement.
Hvis I har bestilt en grill-mester med ud, skal I ikke tænke på efterrengøring af grillen. I prisen er der både briketter, optænding samt rengøring.
Hvis I har bestilt grill-mester med, så sørger vi for at alt er klappet og klart og jeres mad er helt klar til servering. Hvis I har bestilt uden grill-mester, skal I selv sørge for at varme kartofler.
Hvis I har bestilt grill-mester og/eller tilbehør, skal I stille op med buffetbord til tilbehøret samt tag-tøj til tilbehøret vi kommer med. Derudover skal vores grill-mester kunne stå i ly og læ, i tilfælde af dårligt vejr. Der skal være minimum 3x3 m, så der er plads til både grill, grill-mester samt udskæringsbord.
Vi kan sørge for alt fra en teske til et partytelt! Vi har et kæmpe udvalg af festudstyr samt maskiner til at I kan holde den fedeste fest lige fra børnefødselsdag til polterabend til et stort firmaarrangement. Ring til os og vi vil hjælpe med at sammensætte det du har brug for til din type festanledning.
Intet problem at aflevere ubrugte fustager tilbage, hvis emballagen er intakt! Det samme gør sig gældende for ubrugte soft-ice mix samt uåbnede saft koncentrater fra slush-ice maskinen.