Frokostordning lige efter jeres smag

Som erfaren kok med mange års ekspertise inden for catering og frokostordninger, forstår Kokkefrøen vigtigheden af at levere en frokostoplevelse, der ikke kun mætter, men også overrasker med variation og smagsoplevelser. Vores frokostordning er skabt med fokus på individuelle præferencer, så I kan sammensætte jeres helt egen menu. Uanset om I foretrækker vegetariske, lette, sunde eller mættende retter, er vores mål at imødekomme jeres ønsker.

Vi holder til i Holbæk, men vi stiller medarbejders sult på hele Sjælland, Fyn, Lolland og Nykøbing Falster.

Kontakt os

Forskellige retter hver dag

Vi stræber efter at levere en spændende menu, hvor I aldrig vil opleve at få serveret den samme ret hver uge. Vores dedikation for dagens ret hver dag sikrer, at I og jeres kolleger får en kulinarisk oplevelse, der gør frokosten til et højdepunkt i arbejdsdagen. 

Vi er åbne for dialog og imødekommer gerne jeres ønsker løbende, så I får en skræddersyet frokostordning, der passer perfekt til jeres firmas behov.
 

FRUGT

Det er muligt med lidt ekstra forkælelse til medarbejderne, med frisk frugt. Det fås enten som enkle stykker eller som pakkeløsning med blandede frugter efter ønske og smag. Frugterne fås både økologiske og konventionelt.

MORGENMAD

Morgenmad er et vigtigt måltid på dagen. Det giver energi til resten af arbejdsdagen. Der er mulighed for både hjemmebagt bagværk, wienerbrød, lækkert pålæg, ost, marmelade, yoghurt, müsli, juice, mælk, kakao, og hvad jeres ønsker ellers måtte være.

TAPAS/PLATTE/OST

Hvis der er fødselsdag, møde eller andet der giver en anledning til noget anderledes og lækkert i hverdagen. Vi tilbyder også et ostefad med frugt/grønt.

VEGETAR/VEGANSK

Vi tilbereder dagligt smagfulde retter, også uden kød eller uden svinekød, hvis det ønskes. Stadig med udgangspunkt i årstidens grønsager.

MØDER

Lav ekstra bestillinger til fx møder. Hvis I vil tilbyde jeres gæster lækre sandwich, smørrebrød, kage kaffe/the, sodavand, frugt eller bare ekstra kuverter til jeres i forvejen frokostordning.

KAGE

Elsker jeres medarbejdere lidt ekstra lækkerier? Så er der mulighed for onsdagskage. Hvilken dag, er nemlig bedre end midt på ugen? Vores kager er friske og hjemmebagt.

Frokostordning med hensyn: vegansk, vegetarisk og uden svinekød

Vi sætter en ære i at imødekomme forskellige præferencer, og derfor er det også muligt at skræddersy en frokostordning, som er 100% vegansk eller vegetarisk eller hvor kun enkelte kuverter er veganske eller vegetariske. Vi tilbereder også gerne retter uden svinekød, enten som en del af jeres samlede frokostordning eller som enkeltstående kuverter.

Fleksibiliteten i vores tilbud sikrer, at I får en frokostoplevelse, der passer præcis til jeres ønsker og behov.

Friske og kvalitetsfyldte råvarer

Vores engagerede team på Tækkemandsvej 1 i Holbæk forbereder dagligt jeres frokost fra bunden. Vi benytter os altid af friske råvarer, der leveres dagligt fra pålidelige leverandører og samarbejdspartnere. Vores chauffører sørger for, at I modtager det varme mad i termokasser og det kolde på fade og i skåle – klar til servering. Og for at gøre det ekstra bekvemt for jer, tager vi servicen med tilbage, så I kun behøver at tænke på at skylle af.

Skal vi stå for jeres firmas frokostordning, og sikre jeres medarbejdere en varieret og sund frokost? Så tag kontakt allerede i dag!

Kokkenfrøen tilbyder mere end frokostordning. Hos os kan du også kan du også Leje en foodtruck, hvis du skal overraske dine ansatte eller leje alt til firmafesten

Prisvenlig frokostordning til dit firma

Vi forstår vigtigheden af en god frokostordning med konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at levere den bedste værdi for pengene. Ring og høre mere om vores frokostordning til firmaer på Fyn, Lolland, og Nykøbing Falster, København og resten af Sjælland. Lad os sammen gøre frokosten til mere end bare et måltid – lad det være en anledning til fællesskab og nydelse.

Kontakt os på telefon 23 49 00 83 eller send en mail til kontakt@kokkefroeen.dk