Historien bag Kokkefrøen: Fra et løfte til succes

Kokkefrøens eventyr begyndte med et løfte og en tragedie. Da Mike Adsbøl stod på vejen til at blive fuldblods kok, havde hans morfar lovet ham en særlig gave - en kokkekniv, der symboliserede overgangen fra lærling til mester. Desværre, to dage før Mikes svendeprøve, mistede han sin morfar, og løftet blev aldrig opfyldt.

I stedet for kniven modtog Mike et maleri som gave fra sin mormor. Et maleri, der portrætterede en frø iført en kokkehue og en korshalskæde, siddende på rabarbergrene. Det var en gave, som ikke kun var personlig, men også meget symbolsk. Frøen har i eventyr været brugt til at symbolisere forandring, forvandling og overgange. Og set i bakspejlet var det præcis, hvad Mike stod overfor. På trods af sorgen var maleriet en påmindelse om morfarens støtte og tro på Mikes evner.

Da Mike senere besluttede at starte sit eget cateringfirma, blev navnet en vigtig beslutning. Han ønskede et navn, der ærede hans passion for madlavning, men også mindede ham om sin morfars arv og den støtte, han altid havde haft fra sin familie. Kokkefrøen blev født - en hyldest til Mikes drømme og det bånd, han delte med sin morfar.

Rejsen fra løfte til succes var dog ikke enkel. Mike startede med beskedne midler og store drømme. Han begyndte med at bytte sig til en grill, og derfra udviklede han sin forretning. Fra at levere lækre grillet retter til at opgradere til en slushicemaskine, og derefter til madlavning til store begivenheder, voksede Kokkefrøen i styrke og mangfoldighed.

I dag tæller Kokkefrøens kunder blandt de største virksomheder, herunder det nye superhospital i Hillerød, Novo Nordisk, NCC og mange flere. Fra en enkeltmandsvirksomhed til en veletableret ApS med næsten 20 dedikerede medarbejdere på bare 10 år, har Kokkefrøen bevist, at med passion, hårdt arbejde og en smule magi, kan enhver drøm blive til virkelighed.