KOKKEFRØEN ER ET FIRMA SOM ER BYGGET OP AF ÉN PERSON (MIKE ADSBØL).

Kokkefrøen blev grundlagt d. 13 August 2013. Navnet kom af et billede, som jeg fik til mit svendegilde, billedet blev lavet specielt til mig, som udgør en frø med kokkehue som sidder på grønsager.

Kokkefrøen er et catering firma, som leverer mad ud på hele Sjælland til alle slags former forSelskaber. Vores uddannet kokke eller tjener kan også lejes med ud til jeres arrangementer.

Vi levere også udlejning af grill, popcorns maskine, disco – lys, højtaler og osv. kokkefrøen har også personer der kan hjælpe jer med at arrangere fester.

Kokkefrøen er et firma som går op i høj varer kvalitet til jer. For at vi kan komme ud med så høj varer kvalitet, kommer vores vare hjem dagen før, inden det tilberedt mad bliver hentet af chaufføren og kørt ud til jer, alt dette sker inde for 24 timer for at holde din vare friske.

Kokkefrøen laver også speciel kager, der passer til lige netop jer og jeres fest. Vi laver lagkager, med hjemmebagte bunde, hjemmelavet creme, frugt mm, efter jeres ønsker.

Vi betrækker med fondant el. marcipan, og pynter og laver motiver efter jeres ønske. Kokkefrøen levere den højeste service når vores kunder ringer eller skriver til os.