Gå til hovedindhold

Enestående catering til enhver lejlighed

Kontakt os

Smagfuld catering: Alt under et tag

Vi har specialiseret os i at levere lækker mad ud af huset med ekstraordinær service. Kokkefrøen tilbyder frokostordning med individuelle hensyn, julefrokost eller hvis du ønsker at invitere venner og familie til fødselsdagsbrunch. 

Kokkefrøen er din partner, når du skal skabe mindeværdige øjeblikke med lækker mad og enestående service. Kontakt os i dag, uanset hvor du er på Fyn, Sjælland, Lolland eller Nykøbing falster, og lad os sammen skabe en uforglemmelig begivenhed med vores passion for catering.

Velbekomme!
 

Mad

Festudlejning

Foodtruck

Mad ud af huset

Catering, der gør det let for dig Lolland, Nykøbing Falster, Fyn og Sjælland

Vi gør det let for dig, når du bestiller buffet eller menu hos os. Maden bliver altid leveret færdig og anrettet på fade og i skåle, så det ser smagfuldt ud og er klar til at imponere dine gæster. 

Ved ankomst går vores chauffør alt gennem din ordrer sammen med dig, herunder de lune retter, for at sikre, at alt er korrekt. 

Det eneste du skal sørge for er en forvarmet ovn, så lune retter kan holdes varme indtil du serverer maden. Har du ikke bestilt en kok, skal du selvfølgelig selv stå for udskæring af stege. 
 

Tag kontakt allerede i dag

Enestående catering til enhver lejlighed

Kontakt os